مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام من 15 سال دارم 2 سال پیش به من تجاوز شده ولی د*خ*و*ل صورت نگرفته و فرد متجاوز به تمام اندام های ج*ن*س*ی من دست زده و اثاری از ضرب و شتم روی من باقی گذاشته بود ولی الان بعد از دوسال کاملا محو شده و الان بعد از دو سال اگه من طرح شکایت بکنم پرونده قابل پیگیری هست یعنی بعد از دوسال DNA و بزاق دهانش روی لباس باقی مونده؟ پدر خودمم هم وکیل هستند و چون متجاوز از فامیل های نزدیک هستند نتونستم بهشون چیزی بگم
و این موضوع تجاوز من رو خیلی ازار میده و باید جلسات مشاوره برم و هنوز هم کاملا خوب نشدم.
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

حتما با پدرتان مطرح کنید هیچکس دلسوزتر ازایشان برای شما نیست