مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید خدود یکسال پیش همسرم خونه رو ترک کرده و برنگشته. بعد رفتم عدم تمکین براشون زدم ولی بازم نیومده قاضی مبلغ 2 میلیون نفقه جاری برای من بریده. من یک ساله نفقه پرداخت نکردم چون زنم نیومده خونه شنیدم که اگه پرداخت نشه قاضی حکم طلاق رو به زن میده.الان من باید چیکار کنم نمیدونم واقعا.باید کجا برم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما باید دادخواست عدم تمکین بدهید و در صورتی که عدم تمکین پذیرفته نشود جهت جلوگیری از صدور حکم طلاق باید نفقه را پرداخت نمایید.