مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه در مورد مهریه ولی جواب تجدید نظر نیومده

با سلام الان یک سال ازپرونده ام گذشته در مورد مهریه که دادگاه خانواده حکم مهریه داد که من اعتراض به تجدید نظر استان زدم هنوز جواب نیومده ولی شعبه دادگاه شهرستان به من گفتن باید مهریه خانومت را بدی چقدر طول میکشه و من کجا باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما اصولاً برای پرداخت نباید عجله داشته باشید. رای تجدید نظر باید صادر شود
و سپس اجرائیه به شما ابلاغ شود حال شما فرصت دارید که دادخواست اعسار از پرداخت مهریه بدهید.