مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سابقه خدمت سپاهی بهداشت زمان قبل از انقلاب

با سلام و احترام من کارمند وزارت بهداشت و درمان هستم و قبل از انقلاب به عنوان سپاه بهداشت به مدت 2 سال در روستای نصر آباد اصفهان در درمانگاه خدمت کردم خواستم بپرسم چگونه می توانم به این سابقه ام دسترسی پیدا کنم تا به سابقه الان من اضافه شود در ضمن دارای کارت پایان خدمت هستم خواهش می کنم اگر برایتان امکان دارد من را راهنمایی کنید چون شنیده ام کسانی که سپاه دانش بوده اند از این امکان استفاده کرده اند و این به من در سابقه کارم در وزارت بهداشت کنونی کمک می کند
با تشکر

پاسخ ها :

سابقه خدمت