مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بخاطر مهریه

سلام وقت بخیر
من سال 94 از همسرم بخاطر اینکه همه زندگیش دروغ بود و حتی به پدر و مادر خودش در خصوص رفتن به دانشگاه دروغ گفته بود جدا شدم. ایشون مهریه را در اداره ثبت اسناد به اجرا گذاشت و مدتها از حقوق من کسر شده. بعد که محل کارم را عوض کردم باز پرداخت انجام شده. با این حال همه حسابهای بانکی من را مسدود کرد. من هم سال 96 شغلم را عوض کردم و دیگه مهریه پرداخت نکردم و ایشون هم دیگه پیگیر نشد.
آیا راهی هست من حساب بانکی که جاری هست را باز کنم؟ واقعا دچار مشکل شدم.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

فقط حساب حقوقی شما باز می‌شود مابقی مسدود میماند