مشاوره حقوقی رایگان - در مورد رفع مسدودی کارت بانکی

با عرض سلام و خسته نباشید. خدمت شما وکلای محترم و با تجربه. بنده سوالی از خدمتون داشتم . سوالم اینه که برادر خانومه بنده در سال 97یعنی الان چهار سال میشه. برادر خانومه من در شهر تهران کارت بانکی خودش رو به دست یک نفر غریبه میده که اصلا نمیشناخته. فقط بخاطر اعتیادی که برادر خانومم داشته کارتشو بصورت گرویی میده دسته اون طرف و رمزش رو هم میگه. و قرار گذاشته بودن، که فردا برادر خانومم پوله اون طرف رو پس بده و کارتش رو پس بگیره. که فردای اون روز برادر خانومم دیگه نمیتونه طرف رو پیدا کنه و از ترس و اینکه خانومش متوجه بشه که همچین کاری کرده. به خانومش نمیگه. بهر حال بعد از پانزده الی بیست روز. یک اخطاریه از دادسرا برای برادر خانومم میاد..خلاصه متوجه میشن که از همین کارت بانکی که بصورت امانت گذاشته بوده. دارن یه عده ای از کارت سو استفاده میکنن. نهایتا اینطور شد که کلا دو نفر شاکی پیدا شد برای این پرونده. یک نفر از اصفهان بود که خودش رضایت داد و دومین شاکی هم که تهرونی بود. بابت شاکی دوم به مدت ده ماه حبس کشید و ازاد شد. الان تقریبا یکسال میشه که محکومیتش تموم شده. ولی هنوز که هنوره مسددودی حساب رفع نشده. یکی دو بار هم حضوری به اداره‌ مربوطه در تهران مراجعه کردیم. ولی هنوز مشکلمون حل نشده. و البته سری دوم که رفته بودیم رییس اون بخش مربوطه دستور داد که هر چه سریعتر پرونده رو مختومه کنید. و جلوی حسابشون هم باز کنید. بعدشم منشی از من شماره حساب رو گرفت واسم بانک رو پرسید. و بهم گفتن که جلوی حسابتون رو باز کردم. ولی وقتی به شعبه مراجعه کردیم گفتن که باز نشده و هنوز مسدود هستش. میخاستم اگه لطف کنید تا ما رو راهنمایی بفرمائید. ما بچه شهرستان هستیم بخدا خیلی سخته رفت امدمون هم از بابت هزینه و هم و اینکه تو این وضعیت مریض کرونا. نهایت تشکر وسپاسع رو از شما دارم بابت لطفع بیکرانتون.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام بصورت سیستمی لایحه ارسال نمایید و پس از ان تلفنی پیگیر شوید