مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خدمت همه عزیزان
خانوم بنده طی دست نوشته ای مهریه خودشو به بنده ابراء کرده (تمایل به ادامه زندگی نداشت میخاست در قبال ابراء مهریه من طلاقش بدم) و حق هرگونه اعتراض و ادعای رو به موجب اون دست نوشته از خودش سلب کرده و زیرشو امضاء و اثر انگشت زده ولی برگه فاقد امضای شهود هسش ، حالا بعد یک سال تحت تاثیر خانوادش مهریشو از طریق ثبت اجرا گذاشته و ثلث حقوق بنده به حساب ایشون واریز میشه ، حالا بنده به داداگاه شکایت کردم مبنی بر توقف و ابطال دستور ثبت به موجب همون دست نوشته و به احتمال زیاد در دادگاه سر همین موضوع احضار بشیم . میخواستم بدونم چه جوری از خودم دفاع کنم و حقمو پس بگیرم .
باتشکرازپاسختون

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام بستگی به دفاع همسرتون داره که ایا با زور و شکنجه امضا اخذ شده یا خیر ؛که البته با نظر کارشناس خط این مورد مشخص میشود