مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت تاخیر تادیه

با سلام بنده از فردی 80 میلیون تومن جهت شراکت کاری گرفتم و چون چک و یا مدرکی جهت تضمین بازپرداخت نداشتم به ناچار با نوشتن قولنامه ای بصورت صوری بین خودمان دو نفر بنده خانه خود را به ایشان رهن دادم در قبال این مبلغ و هر دو امضا کردیم چند روز بعد ایشان امد و دست خطی نوشت که طبق توافق طرفین قولنامه اجاره خانه مذکور فسخ و اینجانب مبلغ 80 میلیون تومان را دادم به آقای فلانی (یعنی بنده) بصورت قرض و هر زمانیکه ایشان استطاعت مالی داشت این مبلغ را پس دهد امضا کرد و اثرانگشت زد داد به من بعد از یکماه رفت از من بعنوان کلاهبردار شکایت کرد ولی نتیجه ای نگرفت از طریق دادگاه حقوقی در سال 93 شکایت کرد و بنده پذیرفتم به ایشان بدهکارم اعسار زدم قاضی رای داد 40میلیون پیش و ماهی 4 میلیون قسط بنده درخواست تعدیل کردم رد شد و من توان پرداخت را ندارم حالا دادگاه رای داده باید 340 میلیون با تاخیر تادیه پرداخت کنم آیا باتوجه به دست خطی که شاکی خودش نوشته و امضا و اثرانگشت زده و گفته هر وقت استطاعت مالی داشتم پرداخت کنم شامل تاخیر تادیه میشود لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کنید چنین نوشته ای است دادگاه نمی تواند خسارت تاخیر محکوم کند