مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه در رد مال و خسارت

1-در اردیبهشت 1398 زندانی و رد مال به مبلغ 450 میلیون برای جرم کلاهبرداری (فروش ملکی که وجود خارجی نداشته) برای محکوم علیه صادر شد که تا امروز (آبان 1400) این وجه پرداخت نشده ، به این وجه آیا از تاریخ 1398 تا 1400 تاخیر در تادیه تعلق میگیرد؟
2- در مهر 1398مبلغ 5/8 میلیارد خسارت با توجه به ماده 733 صادر و حکم در نهایت قطعی شد .
آیا به مبلغ خسارت از تاریخ قطعیت حکم تا امروز تاخیر در تادیه تعلق میگیرد؟
ممنون از جوابی که محبت می‌فرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت تاخیر باید دادخواست بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در خصوص اخذ خسارات تاخیر تادیه در مورد مال اخذشده از طریق کلاهبرداری نظرات دادگاه ها متفاوت است در هر صورت می‌توانید دادخواست خسارت تاخیر تقدیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای موضوع کلاهبرداری دادخواست خسارت ارائه کنید
خسارت از خسارت قابل مطالبه نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید درخواست خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خسارت بر خسارت قابل دریافت نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای موضوع کلاهبرداری دادخواست خسارت ارائه کنید خسارت از خسارت قابل مطالبه نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خسارت از خسارت قابل مطالبه نمی باشد