مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام
درخواست طلاق دادم و میخوام طلب مهریه کنم یه سوال داشتم که اگه شوهرم بخواد درخواست تمکین کنه و من نخوام برم باهاش زندگی کنم شرایط چطور میشه
یعنی اینکه میخوام هم مهریمو بگیرم هم اینکه باهاش زندگی نکنم ایا راهی وجود داره که بخواد منو بزور بکشونه که باهاش زندگی کنم
در ضمن من دوشیزه هستم
مرسی بابت گذاشتن وقتتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چنانچه شماباکره باشیدمیتوانید ازحق حبس استفاده کنید وازشوهرتمکین نکنید ومهریه وطلاق هم هیچ ربطی به تمکین کردن زن ندارد وشمانیز درتمکین نکردن عذرموجه یعنی حق حبس دارید وتازمانیکه شرایط حق حبس دارید کسی نمیتوانیدشمارااجباربه تمکین کند