مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه در سامانه ثنا

سلام. اگر در اظهارنامه ای که در ثنا ثبت میکنیم آدرس و کد ملی گیرنده را نداشته باشیم و فقط شماره موبایل داشته باشیم و آن شماره در ثنا موجود باشد، چه زمانی طول میکشد تا اظهارنامه به دست گیرنده برسد؟
و همچنین آیا این امکان وجود دارد تا اظهارنامه ای که ارسال شده را قبل از رسیدن به دست گیرنده لغو کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با ثبت وامضا الکترونیکی اظهارنامه وتایید نهایی دفتر خدمات قضایی امکان لغو ان وجود ندارد واکر الکترونیکی به شخص ابلاع گردد طرف 8 4ساعت ابلاغ صورت خواهد گرفت