مشاوره حقوقی رایگان - لطفا متن اظهارنامه برای نم کشیدن از دیوار همسایه به چه صورت نوشته شود.

لطفا متن اظهارنامه برای نم کشیدن از دیوار همسایه به چه صورت نوشته شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق سایت درخواست ثبت اظهارنامه بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می نویسید که سقف نم برداشته بیا تعمیر کن اگه نکنی طی اینقدر مدت از طریق قضایی پیگیری میکنم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سایت درخواست ثبت اظهارنامه بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق سایت درخواست ثبت اظهارنامه بدهید.منوط به واریز هزینه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد توسط وکیل دادگستری میتوانید مشاوره بگیرید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... به صورت نامه ای رسمی و ضمن مشورت با متخصص حقوقی و ضمن هشدار به عواقب امر با تکیه بر قواعد حقوقی و مستندات قانونی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن اظهارنامه را خود نیز با تمام عباراتی که در ذهن دارید بر روی کاغذ بیاورید و سپس از طریق خدمات الکترونیکی قضایی این متن کمی اصلاح شده و به همسایه شما ارسال خواهد شد.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام به وکیل مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خطاب به همسایه رفع خرابی و ترمیم آثار آن را بصورت محترمانه و با تعیین مدت زمان بنویسید. برای تنظیم اظهار نامه می توانید از وکلای دادراه کمک بگیرید

الهه حسینی

الهه حسینی :

از طریق خدمات قضایی اقدام کنید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید همونجا براتون مکتوب می‌کنند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه فرماييد