مشاوره حقوقی رایگان - پرونده من در سامانه ثنا موجود نیست

سلام بر شما. ما سه عدد اظهارنامه و تامین دلیل و دادخواست تخلیه خانه داشتیم. و در پیشخوان امور قضایی این ها رو تنظیم کردیم. بعد طرف گفت برو تو سامانه ثنا و اونجا پیگیر باش.
حالا هیچ کدوم از این ها رو تو سامانه ثنا نمیبینم. یک پرونده مختومه مربوط به چند سال پیش رو میتونم ببینم اما پرونده کنونی موجود نیست. آیا احتمال داره که هنوز وارد نکرده باشند؟ حدودا 5 روز پیش ما این اقدام رو کردیم. برای اطلاع از این که این اظهارنامه رو به خوانده اطلاع داده اند یا نه، باید چه کار کنیم؟
همچنین به من کسی شماره پرونده نداده است. در حالی که در سامانه ثنا برای جستجوی خاص نیاز به شماره پرونده میباشد.آیا با کد رهگیری و شماره اظهارنامه میتوان جستجویی کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

با سلام به دفتر خدمات قضایی که مراجعه کردید مراجعه و کد رهگزری را ارایه نمایید احتمالا پرونده هنوز ثبت نشده که شما از طریق ثنا پیگیر باشید