مشاوره حقوقی رایگان - ندادن سفته از طرف کارفرما

با سلام بنده چند سال پیش حدودا 5 سال پیش با یک شرکت خصوصی تولید کننده مواد شوینده به عنوان سرپرست فروش کار انجام میدادم و بعد از دو سال بخاطر پایین بودن حقوق تصمیم به جابجای گرفتم و با دادن استعفا از آن جا رفته و شرکت جدیدی استخدام شدم.
و بعد از مدت زمان گذشته که درخواست مطالبات خودم را کردم وآن شرکت قبول به پرداخت حقوق عقب افتاده بنده نکرد تا اینکه من از طریق اداره کار پیگیری و موعد پرداخت حقوق که شدش کارفرما گفت که ویزیتور شما یعنی کارمند زیر نظر من سوختی داده ( بار فروخته شده و مشتری فرار کرده به ارزش 2 یا 3 میلیون بودش ) که مدیر ارشد تر از بنده هم در جریانش بود. وویزیتور مذکور زیر برگه را امضا کرده و کلیه مسئولیت را به عهده گرفته بود.
کارفرما: در صورت رضایت و نگرفتن حقوق مطالبت که جمعا یک میلیون شده ماهم رضایت خواهیم داد.
من قبول نکردم و بعد از گرفتن حقوقم از دادگاه کارفرما ( وکیل کارفرما) گفتند که روی سفته شما که امضا پدر من پشت سفته هستش و متاسفانه نزدیم جهت ضمانت اقدام خواهیم کرد مبلغ سفته 20 میلیون تومان هستش آیا بعد از گذشت 5 سال میتوانند اعمال کنند و راه کار گرفتن سفته از این شرکت چیست ؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا با توجه به قطع و پایان رابطه کارگری با اظهارنامه سفته ها را مطالبه کنید و اگر نداد دادخواست الزام به استرداد لاشه سفته ها بدهید و اگر از سفته ها استفاده کرد شکایت خیانت در امانت کنید