مشاوره حقوقی رایگان - نفقه بچه

سلام .
سه ساله طلاق توافقی دادم و حضانت پسر 6 ساله رو به خانمم دادم.
نفقه رو گهگاهی واقعا ندارم بدم.
الان شکایت کرده.
اگه با تحقیق مشخص بشه که توان پرداخت نفقه رو ندارم چه حکمی برام صادر میشه.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام، با توجه به نظر کارشناس و احتیاجات فرزند شما میزانی به عنوان نفقه ماهیانه فرزند تعیین می شود که شما ملزم به پرداخت خواهید بود.در صورت عدم پرداخت هم مشمول قانون محکومیت های مالی هستید.

یک وکیل

سلام. شما در هر حال موظف به پرداخت نفقه فرزندتان هستید و در صورت عدم پرداخت به مجازاتهای مقرر در قانون محکوم خواهید شد.