مشاوره حقوقی رایگان - تمدید مهلت تخلیه ملک

سلام. ملکی رو اجاره كرديم و در اون متعهد شديم اگر دیرتر تخلیه کنيم روزی 200 هزار تومان باید جریمه بدهيم.
پايان قرارداد یک تير ميباشد. با توجه به قوانین تخلیه در شرایط کرونا و تمديد ٣ ماهه اگر دیرتر تخلیه کنيم باید جریمه ذکر شده رو پرداخت کنيم؟
و اين كه ميتونيم از تمديد ٣ ماهه استفاده كنيم و جريمه پرداخت نكنيم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

طبق توافق حدید عمل میشود و باید جریمه پرداخت کنین بعنوان وجه التزام