مشاوره حقوقی رایگان - تمدید مهلت تخلیه

سلام. بنده 7 سال است که در آپارتمانی بدون کوچکترین مشکل زندگی میکنم. نه اجاره ای و نه قبضی را دیر پرداخت نکردم. الان با وجود کرونا شورای حل اختلاف 14حکم تخلیه برای من صادر کرده با 3 روز مهلت. به شورا مراجعه کردم در کمال بی اهمیتی گفت خوب برو تخلیه کن. آیا میتوانم مهلت یک ماهه بگیرم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله میتوانید . از طریق شعبه ایکه دستور تخلیه صادر کرده باتوجه به عسروحرج تقاضای مهلت کنید .