مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو موتور تعویض

سلام و عرض ادب
یک خودرو به ارزش یک ملیارد تومان نزدیک 4 ماه پیش فروختم. خودرو موتور تعویض به صورت قانونی بود. در برگ سبز خودرو هم قید شده بود که موتور خودرو تعویض می باشد. بنده به صورت شفاهی به خریدار گفتم که موتور تعویض می باشد. خودرو ایراداتی داشت که بنده به صورت شفاهی به خریدار گفتم و به همین دلیل خودرو را نزدیک 100 میلیون زیر قیمت فروختم.

بعد از این که خریدار تعویض پلاک کرده و در دفتر اسناد رسمی سند زده است بعد از چهار ماه شکایت کرده که تو به ما نگفتی ماشین موتور تعویض است و ماشینی که موتورش تعویض هست 200 ملیون تومان تفاوت قیمتی دارد و باید 200 ملیون تومان پرداخت کنی و مبیع معیوب میباشد.

در قولنامه ای که به صورت آماده بود و با همدیگر نوشتیم در شروط قولنامه قید شده که خودرو به رویت کامل خریدار رسیده و از کم و کیف آن اطلاع داشته سپس مبادرت به انجام معامله نموده است.
در بند دیگر از قولنامه نیز نوشته شده است که این مبایعه نامه طبق ماده 10 و 190 قانون و رعایت شرعی و قانونی مالیات در کمال صحت و سلامت با اراده شخصی متعاملین و رعایت کامل موازین شرعی و قانونی و سلب هر گونه خیارات به خصوص خیار غبن تنظیم گردیده و نسبت به طرفین و قائم مقام قانونی آنها چه در زمان حیات و ممات آن ها متبع و لازم الاجرا میباشد.
در قولنامه شماره موتور و شاسی قید شده است ولی جایی از قولنامه اسمی از موتور تعویض برده نشده است.

با توجه این دو بند از قولنامه آیا شکایت خریدار به جایی میرسد یا خیر؟
با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه در برگ سبز خودرو ، تعویض موتور بودن قید شده است یک پوئن مثبت برای شما محسوب می‌شود ولی بهتر بود در قولنامه هم قید میشد. علی ایحال اگر شاهدی در اینصورت دارید به دادگاه اعلام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه در برگ سبز تعویض موتور قید شده و خیارات نیز ساقط شده امکان فسخ قرارداد برای خریدار وجود مدارد