مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام بنده از طریق نفقه اقدام به طلاق کردم 3 بار نامه دادگاه رفته منزل شوهرم و درب رو باز نمیکنن نمیاد دادگاه حتی تلفنی هم وکیلم بهش زنگ زده نه نامه رو میگیره نه میاد دادگاه.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یعنی رای ترک انفاق گرفته اید؟بیشتر توضیح دهید یا تماس بگیرید تا راهنماییتان کنم

یداله خواصی

یداله خواصی :

با سلام : چنانچه رای قطعی شده باشد . به اجرای رفته باشد و به فرض عدم مراجعه و رای هم غیابی باشد ، می شود در اجرا با سپردن ضامن اقدامات بعدی منجمله برگ جلب ، و بر حسب موقعیت مثلاً داشتن ضامن یا کفیل و.... اقدام نمود .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اول بررسی کنید که شوهرتان درسایت ثناثبت نام کرده یاخیر به دفتردادگاه شماره ملی شوهرتان رااعلام کنید تابررسی کنندنگاه کنندکه درسایت ثناثبت نام کرده است یانه اگر ثبت نام کرده باشد ازطریق اینترنتی وسایت به ایشان ابلاغ میشود اگرهم که ثبت نام نکرده است ابلاغ ازطریق برگه کاغذی اداره پست به ایشان ابلاغ میشود که اگر دررا هم باز نکند مامور میتواند برگه هارو به درب منزل الصاق کند