مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت کامل ثمن معامله

با عرض سلام. بنده یک باب مغازه را به قیمت 435 میلیون فروخته ام. قرار بوده طبق توافق تا تاریخ دهم اردیبهشت تسویه شود و مغازه را تحویل طرف داده ام اما تا به امروز مبلغ 30 میلیون آن باقی مانده است و هنوز پرداخت نشده است. میتوانم معامله را فسخ کنم یا این که خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت کامل ثمن معامله خسارت تاخیر در پرداخت مابقی ثمن معامله قوانین خرید و فروش ملک ثمن معامله