مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه به مستاجر برای تخلیه و اجور معوقه

با سلام و احترام.
مرحله اول اظهارنامه رو در روز دوشنبه 1400/3/3 از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نموده ام اما تاکنون نه زنگ و نه جوابی دریافت نکردم در صورتی که هشت ماه هم از تاخیر اجاره منزل میگذرد و یکی از مستاجرین یک سال قولنامه تنظیم نکرده و طفره رفته است. حال مستقیم دادخواست نمایم و یا تا سه مرحله اظهارنامه تنظیم کنم و بفرستم؟ در ضمن از تاریخ اظهارنامه اولیه که 48 ساعت وقت دادم چقدر باید بگذرد که دوباره اظهارنامه دوم و یا دادخواست رو تنظیم کنم؟ با سپاس فراوان.