مشاوره حقوقی رایگان - فرجه تجدید

سلام
نتیجه پرونده مطروحه در شوری حل اختلاف بصورت حکم به تخلیه مستاجر بعلاوه هزینه دادرسی با فرجه بیست روز جهت تجدید نظر خواهی آمده است . آیا میتوانم در فرجه بیست روز موصوف .دادخواست اجور معوق و خسارات وارده به مورد اجاره و تامین دلیل خسارت به مسکونی و تامین خواسته بدهم یا بایستی صبر کنم فرصت بیست روزه بدون اعمال تجدید نظر خواهی بگذرد و سپس دادخواستهای فوق را بدهم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست خود را ثبت کنید موردی ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

الان هم می توانید جداگانه دادخواست دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوانید و باید الان این کار را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست مجزا بله امکان پذیر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تامین خواسته را باید قبل یا همزمان با طرح دادخواست اولیه می‌دادید نه بعد از صدور حکم

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تخلیه و اجور معوقه دو موضوع جدا هستند و میتوانید در همین فرجه هم اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله مواعد باید سپری شود و سپس تقاضای تعدیل دهید