مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری افترا

همسر سابق شوهرم دست از سرما برنمیدارد مدام شکایت های مختلف مطرح میکند تا کنون 30 مورد شکایت داشته
پارسال که نامزد بودیم از ما شکایت رابطه نامشروع کرد که تبرئه شدیم ازشون افترا شکایت کردیم که این خانوم تبرئه شدن.
همسرم که میدونست که خودش (همسر سابقش) مرتکب همچین عملی شده با برگه پیام هایی که از ایشان داشت ازشون شکایت کرد حالا با هزار التماس و وکیل و... برائت گرفته و شکایت افترا رو مطرح نموده که همسرم درش محکوم شدن به شلاق و حبس معلق، ما میخوایم هرطور شده تبرئه بشن چون واقعا این عدالت نیست.
ما باید چیکار کنیم آخه؟؟؟؟؟ الان 2 ساله که همش شکایت شکایت
چرا قانون نسبت به این خانوم اینهمه ملایمت به خرج میده وقتی به شوهر من میرسه سخت گیر میشه؟؟؟؟ ما آبرو نداشتیم؟ این خانوم قبول کردن که پیام ها مال خودشه پس چرا شوهر من محکوم شده؟؟ الان دادگاه جدید قراره تشکیل بشه ما همه داریم از استرس سکته میکنیم نمیدونیم باید چیکار کنیم؟ تورو خدا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام با وکیل مشورت و توضیحات لازم داده شود تا راهنمایی شوید