مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

با عرض سلام .بنده مالک یک آپارتمان هستم که در سال 98 با مستاجر قرارداد بستم و سال بعد درخواست تخلیه ملک کردم که مستاجر با توجه به شرایط کرونا از تخلیه ملک خودداری کرد. ما فقط شفاها نه به صورت کتبی با اضافه کردن مبلغی قبول کردیم تا زمانی که مستاجر خونه پیدا کرد بنشیند ولی حدود یک سال گذشته و با توجه به تماس ها و درخواست ما برای تخلیه ملک مستاجر تاکنون اقدام به تخلیه نکرده و هر بار به بهانه ای از این کار سر باز میزند. با توجه به قانون شرایط کرونا و این که بنده خودم مستاجر هستم و میخواهم خودم به آپارتمان نقل مکان کنم‌، آیا میتوانم از شورای حل اختلاف دستور تخلیه ملک بگیرم و این کار چه مقدار زمان بر است و آیا این حکم به من داده میشود؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام بنظرم اگر جنابعالی در همون سهر مستاجر باشین بدلیل نیاز شخصی حق تقاضای تخلیه ملک رو دارین مگر اینکه مقررات ایام کرونا جنبه آمره داسته باشه که در چنین صورتی امکان استناد به مقررات تخلیه میسر نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تخلیه فوری به علت انقضای مدت بدهید.
زمان قابل پیش بینی نیست