مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ثمن

پدرم 100 متر از ملک 1000متری را به من واگذار قطعی کرد به نوعی مصالحه کرد.
بعد از یکسال برادرم اعلام کرد که من کل 1000متر را از پدرم دریافت نموده ام و معامله 100متری فضولی بوده است.
1- حال بافرض فضولی بودن معامله آیا می توان علیه فضول اقامه دعوا نمایم؟
مصالحه بدون ثمن بوده است در این صورت چه ثمنی را از او مطالبه می کنم.
2- چند ماه قبل برادرم اقرار سابق به نفع خود را اقاله نمود و معامله با پدرش را فسخ کرد. یعنی به نفع پدرم اقرار ثبتی و لازم تنظیم کرد که معامله اش با پدر کان لم یکن بوده واظهار نمود که هیچ ادعایی به ملک ندارد. آیا این تنفیذ ضمنی حساب می شود؟
اکنون برادرم که هیچ سمتی ندارد علیه بنده اعتراض دارد.
با کمال تشکر

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام وقتی به مالکیت پدر اقرار دارد مصالحه شما صحیح می شود