مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله

با سلام خانم بنده در سال 98 ماه 6 مهریه اجرا گذاشت که اصلا جلسه ای تشکیل نشد و فقط شورای حل اختلاف دادنامه سازش داد و مختومه شد من اسفند 98 منزل خود را به نام پسر 13 ساله ام زدم دوباره با اذیت و آزار مرداد99 مهریه اجرا گذاشت و در بهمن 99 حکم محکومیت پرداخت مهریه صادر شد و در دادگاه کیفری استان هم بابت فرار از دين منع تعقیب صادر کرد حالا رفته دادگاه حقوقی شکایت بطلان معامله زده روی سند خونه و بنده فقط همین یک منزل مسکونی را دارم آیا شکایتش به جایی میرسد؟ راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
با توجه به اینکه این ملک تنها منزل مسکونی شما بوده نیازی به انتقال نداشتید چون مستثنیات دین محسوب می شود.
تصمیم بطلان معامله پس از بررسی مدارک با دادگاه است

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورتیکه در منزل مسکونی ساکن باشید و تنها همان مسکن را داشته باشید ،مستثنیات دین است و نمیتوانند آنرا توقیف کنند .
موفق باشید