مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید بنده 2عدد چک داشتم پاس نشد برگشت زدم مراحل طی کردم تا توقیف خودرو را از اجرای احکام گرفتم حالا صاحب چک ماشین خیابان نمیاره چطور میتونم ماشین از پارکینگ خانه محکوم (صاحب چک) توقیف کنم تا به پولم برسم لازم به ذکر است چک دو فقره هشت میلیون جمع شانزده میلیون تومان میباشد مشخصات ماشین را به راهور تحویل دادم واسه توقیف ممنون اراتمند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
دادورز اجرای احکام باید در حکم به مامورین کلانتری دستور توقیف فیزیکی خودرو و حضور با کلید ساز را بدهد.