مشاوره حقوقی رایگان - مهریه کسر از حقوق

کسر از حقوق بابت مهریه
با سلام. محکوم به پرداخت مهریه به صورت یک چهارم حقوق ماهیانه هستم. با توجه به این که تعداد 200 سکه مهریه می باشد در حالی که به صورت ریالی من پرداخت می کنم در این حالت به چه صورت محاسبه می شود؟ آیا ملاک همان تعداد 200 سکه هست یا باید سکه به ریال تبدیل شود؟ در سال 94 در حکم صادره 200 سکه را به صورت معادل ریالی هم در حکم هست.
آیا همان مبلغ ملاک است و یا این که هر چقدر که پرداخت کردم جمعا محاسبه می شود تا مشخص شود این مبالغ کسر شده مثلا بابت دو تا سکه بوده است. واقعا نمیدانم چه باید بکنم تا کی باید از حقوق من کسر شود. تقریبا ماهی یک میلیون پرداخت می کنم. این میزان کسر از حقوق بابت یک‌چهارم تا زمان دستور قاضی معوقات من 50 میلیون تومان شده بود برای همین هم قاضی دستور توقیف یک چهارم حقوق را دادند الان 50 میلیون پرداخت کردم از این به بعد باید چه دادخواستی بدهم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
سکه به نرخ روز محاسبه میشود و هرچقدر که پرداخته باشید مطابق با قیمت سکه در زمان پرداخت از بدهی شما کسر میگردد .
موفق باشید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ملاک سکه است نه معادل ریالی آن.
کسر از حقوق مطابق قانون انجام و معمولاً در این موارد کاری نمی توانید انجام دهید.