مشاوره حقوقی رایگان - مسدود كردن چك

من و شريكم يك موسسه غيردولتي با يك حساب حقوقي داريم من بنا بر اطمينان همه دسته چك را امضا كردم و به ايشان دادم الان پشيمانم و ايشان هم دسته چك را نميدهد تحويل بانك بزهيم و دسته چك جديد بگيريم من چطوري ميتوانم جلوي اين چك را ببندم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید برای ایشان یک اظهارنامه ارسال کنید و سپس در دادگاه شکایت مطرح نمایید.
دقت داشته باشید که تنظیم اظهارنامه را دست کم نگیرید چون ممکن است علیه خود شما استفاده شود. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید