مشاوره حقوقی رایگان - دوره آموزش سربازی دچار نارحتی اعصاب روان شده ام

سلام. من سال هشتادوپنج به خدمت سربازی رفتم در دوره آموزشی دچار بیماری روحی شدم که بعد از رفتن به مرخصی دیگر نتوانستم به پادگان دوره آموزشی سپاه مراجعه کنم بعد از چند روز که خانواده متوجه پرخاشگریهایم شدن بردن مطب دکتر که نهایتا در بیمارستان اعصاب روان تفت یزد دومرحله و یک مرتبه هم بعد چند مدت در بیمارستان گودرز یزد بخش اعصاب روان بستری شدم و بعد از آن هم دادسرا احضار شدم که نهایتا بازداشت و به کمیسیون پزشکی سپاه شیراز و بعد از آن در کمیسیون بیمارستان سپاه تهران معافیت موقت دادن برای پرونده دادسرا و سپس بعد از تسویه حساب از پادگان های محل آموزش و پادگان که تقسیم نیرو شده بودم از خدمت معاف شدم می خواستم و از ان تاریخ تا به امروز هرروز هرشب باقرص دارو زندگی می کنم به طوری که اگر دارو نداشته باشم زندگیم تمام هست سوالم این هست آیا شامل غرامت و یا بیمه سربازی و یا جانبازی میشود خواهشا اگر راه و چاره ای دارد راهنمایی کنید ممنون میشم