مشاوره حقوقی رایگان - ملک پدری

با سلام بنده همراه برادرم در ساخت خانه پدری در سال 88 مشارکت کردیم و هر کدام مبلغی را که جمعا 25 میلیون تومان به پدرمان دادیم، بعد از ساخت خانه هر کدام در یک طبقه سکونت گزیدیم، بعد از 3 سال پدرم اظهار کرد باتوجه به اینکه من دو تا دیگه فرزند دارم باید شما ماهانه مبلغی را به من بدهید و شما مستأجر من هستید اما هیچ قراردادی بین ما نیست، این روند ادامه داشت تا به حال و من و برادرم هر ماه مبلغ 400 هزار تومان به پدرمان دادیم، البته بنده که برادر کوچیکم، تا پارسال در طبقه اول بودم، بهم گفتن باید بری طبقه سوم، و من هم از پارسال در طبقه سوم ساختمان هستم البته بالغ بر 10 میلیون تومان دیگر بابت بازسازی طبقه سوم هزینه کردم، حال سوال من اینه آیا از لحاظ قانونی به من و برادرم حقی می رسه یا همان مبلغ 25 میلیون تومان اولیه می رسه؟ البته با همه احترامی که برای پدرم دارم خواهشمندم مرا راهنمایی بفرمائید، لازم به ذکر است سند هر سه طبقه به نام پدرم است.

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام
باید دید قصد اولیه مشارکت بوده یا استقراض
اگر مشارکت باشد شما به نسبت سهیم هستید و اگر قرض باشد اصل پول به اضافه نرخ تورم