مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام خسته نباشید
من سال گذشته از کارفرمای خودم به اداره کار شکایت کردم، توی جلسه هیئت شرکت کردم و در تاریخ 1399/12/15 رای صادر شد ولی من تا امروز (8 خرداد 1400) توی سامانه ثنا ثبت نام نکرده بودم، حالا نمیدونم
1- رای من قطعی شده یا نه؟
2- به کارفرمای سابقم ابلاغ شده یا نه؟
4- حتی بعد از گذشت حدود 2.5 ماه خبری از جانب کارفرمای سابقم بابت مطالباتم نشده
3- و اینکه الان چه قدر زمان دارم برای درخواست اجرای رای و تاخیر تادیه

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده در اداره کار از قطعی شدن رای اطلاع حاصل کنید .
به محض قطعیت رای و ابلاغ آن به محکوم علیه میتوانید درخواست صدور اجراییه کنید و رای اداره کار از طریق اجرای احکام مدنی دادگستری اجرا خواهد شد .
موفق باشید