مشاوره حقوقی رایگان - تبانی و بردن مال غیر

سلام و خسته نباشید. من برای 3 نفر شکایت به عنوان تبانی و بردن مال غیر کردم. بازپرس هم به استناد این دلایل: 1- شکایت شاکی و تحقیقات مرجع انتظامی 2- اظهارات گواهان و شاهدان برای ردیف اول و دوم قرار صادر کرد ردیف سوم هم که متواری شده بود. این پرونده رفت تو شعبه و رای صادر کردند که: با انکار این دو نفر و باتوجه به عجز شاکی و فقدان ادله اثباتی و وجدان قضایی و این چیزا طبق اصل 37 قانون اساسی و ماده 120 قانون مجازات این 3 نفر تبرئه شدند. تجدید نظر زدیم. باز قاضی همینارو تایید زد بازم اعتراض زدم که معاون دادستان و رئیس کل دادگستری (که مراجع عالی رتبه دادسرا هستند) و همچنین رئیس کل دادگاه عمومی طبق تبصره 3 ماده 477 آیین دادرسی کیفری اعلام کردند که رای قاضی خلاف شرع و بینه بوده و میشه نقضش کرد. و گفتند که به قاضی شکایت کنم. اما گفتند که با توجه به این قضایا باید یه ماده قانونی که قواعد آمره باشه درباره آیین دادرسی قضات پیدا کنم؟ من فقط نمیدونم بنا به چه ماده ایی از قواعد امره میتونم از این قاضی شکایت کنم؟ ببخشید زیاد بود اما کمک بزرگی در حقم میکنین... تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
در خصوص مطالعه دقیق محتویات پرونده و تخلف احتمالی از قوانین آمره به همکاران مستقر در حوزه قضایی محل مراجعه نمائید.