مشاوره حقوقی رایگان - آ یا هبه می تواند در شرکت سهامی خاص انجام شود یا مختص سهامی عام ( مدنی) است

با اهدا سلام
می خواهم سهام خود را هبه نمایم
شرکت سهامی خاص می باشد
آیا صحیح است .؟ چون بعض اعتقاد دارند اگر هبه کنید و قابل برگشت است و وراث می تواند آنرا پس از واگذاری دوباره در اختیار بگیرند.سپاس

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

میتوانیدهبه کنیدوقابل بازگشت توسط ورثه تیست

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید بررسی کنید که ایا مطابق اساسنامه ممنوع نباشد
دوم قواعدومقررات هبه تابع قانون مدنی است وبافوت واهب یامتهب قابل رجوع نمی باشد