مشاوره حقوقی رایگان - بیماری صعب العلاج

اینجانب دارای بیماری لنفوم لوگريد میباشم و در نزاجا خدمت می نمایم، شورای پزشکی مربوطه با اینکه بیماری من صعب العلاج است و قانونا میبایست بازنشست شوم،،، بیماری مرا صعب العلاج تعریف نکرده و طبقه 3دائم گرفتم که فقط یک ساعت کمتر کار می کنم و از مزایای مربوط به بیماران صعب العلاج محروم مانده ام، آیا رای شورای پزشکی منصفانه است??? سرطان خون جزو بیماریهای صعب العلاج شناخته شده است ولیکن شورای مذکور در جهت بازنشستگی پرسنل رای نمیدهد و حتی حاضر به تأیید صعب العلاج بودن بیماری شاغلان نیست، چونکه تأیید بمعنی انفصال از خدمت و معافيت است آیا این رویه نسبت به بیماران مبتلا سزاوار است???

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام می توانید به نظر کمیسیون اعتراض و به کمیسیون عالی تر ارسال شود