مشاوره حقوقی رایگان - تعهد خدمتی آموزش و پرورش

باسلام بنده ح.الف دبیر تربیت بدنی شاغل در اموزش و پرورش سلماس استخدامی اولین دوره ماده 28 درسال 93حدود 5 سال از سنوات خدمتی تجربی میگذرد و قبلا سابقه 5ساله بیمه را در حکم بنده درج گردیده که الان جمعا 10 سال میباشد.خواستم بپرسم تعهد خدمتی ما فرزندان جانباز بالای 25 درصد در اموزش پرورش استخدامی ماده 28 چقدر میباشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام وقت بخیر.از امور استخدامی اداره مربوطه پیگیر شوید. موفق باشید