مشاوره حقوقی رایگان - پرینت تلفن همراه

با سلام
همسرم حدود 10 ماه است که خانه را ترک کرده و من با پسر دیگری دوست بودم حال او شکایت خیانت کرده ایا می تواند پرینت خط مرا بگیرد؟؟؟ ( خط به نام مادرم هست ) و چطور می تواند ثابت کند که من با کسی رابطه داشته ام؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
چنانچه شکایتی مطرح کند ابتدا خط استعلام میشود که خط بنام چه کسی است بعد ان شخص احضار وازش تحقیق میشود

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت شکایت و دستور دادگاه پرینت فقط شش ماهه و تنها بصورت ریز تماسها داده میشود نه مکالمه و پیام