مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط ایرانسل که به نام همسرم است را چگونه در بیاورم

من به خانومم شک دارم چون خونه من حیاط خلوتش پشت داره و من هم بهش شک کردم ولی حاضر به در اوردن پیرینت خطش نمیشه چه راه حلی پیشنهاد میدین ک من بدون کمک همسرم در بیاورم از تاریخ 1،4،1400تا 1،8،1400میخوام در بیارم یا حالا کمتر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه نامشروع شکایت کنید دادگاه می‌تونه دستور پرینت بده

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
به علت بزه پوشی محاکم در خصوص ادعای روابط نامشروع شما باید با عنوان مطلع از جرم دلایلی ارائه نمایید که قاضی اقناع و دستور پرینت صادر نماید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام بدون رضایت صاحب سیمکارت غیرممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قابل اجرا نیست چون سیم کارت به نام شما نمی باشد صرفاً می توانید شکایت کیفری نمایید تا از طریق مرجع قضایی استعلام صورت پذیرفت