مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه وکیل از طرف موکل

با عرض سلام در خصوص یک پرونده کیفری با موضوع تهمت و افترا وکیل شاکی به من یک کپی از رضایت نامه از سمت موکل خودش داده و رضایت را از طرف موکل با مهر و امضاء نوشته و تحویل دفتر دادگاه داده متاسفانه پرونده مدتی مفقود شده بوده و ثبت لایحه صورت نگرفته میتوانن باز پرونده پیگیری کنند لازم به توضیح برگه اعلام رضایت تحویل مسئول دفتر شعبه دادند. و تازه الان پرونده پیدا شده امکان استرداد رضایت وجود دارد؟ ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام امکان استرداد نیست و پرونده اصولا برگ شماری میشود علی رغم اینکه ثبت نشده اگر برگه ای کم شود مشخص میشود.