مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه دستی چقدر اعتبار قانونی دارد

باسلام قبل از حکم تجدیدنظر بنده با شاکی خود صلح وسازش کردیم ورضایت نامه دستی با امضای شاهدین امضا کردیم وچون اختلاف ملکی بود وبنده ملکو به ایشان فروخته بودم حال ایشان ملک را فروخته حال شکایت ایشان ‌چه میشود اگر در دادگاه رضایت ندهند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت نامه مالی در صورتی نزد مراجع قضایی قابل استناد است که در دفاتر اسناد رسمی یا توسط ماموران صلاحیت دار قانونی تنظیم شده باشد. بنابراین می‌توان گفت، رضایت نامه مالی که به صورت دستی تنظیم شده است از اعتبار قانونی برخوردار نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شاکی رضایت ندهد قاضی رای قطعی صادر خواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رضایت را به دادگاه ارایه دهید هرچند که می بایست رضایت را یادر دفترخانه و یا در دادگاه تنظیم می نمودید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از شاکی بخواهید که یک لایحه به دادگاه ارسال کند و از شکایت خود صرف نظر نماید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام شاکی باید در دادگاه حاضر و رضایت خود را اعلام کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه رضایت نامه دستی دفاعیات خود را مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از قبل از اینکه پرونده را مختومه کنید رضایت کتبی طرف مقابل تان را از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی تنظیم و در داخل پرونده زمین ضمیمه کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شاکی باید لایحه به دادگاه ارسال کند و از شکایت خود صرف نظر نماید

یک وکیل :

سلام ودرود رضایت نامه را طی لايحه ای به دادگاه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که لایحه اعلام گذشت نیز به دادگاه ارسال کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در این صورت باید سند عادی سازش نامه را در دادگاه به اثبات برسانید

احمدرضا گل شیرازی

جناب آقای احمدرضا گل شیرازی :

با سلام تنظیم رضایت نامه در دفاتر اسناد رسمی یا در نزد مامورین دارای صلاحیت معتبر است و رضایت نامه عادی که طرفین تنظیم کرده اند زمانی معتبر است که در نزد مقام قضایی نسبت به رضایت نامه اقرار کتبی یا شفاهی نمایند.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما باید سازش نامه را دفتر اسناد رسمی مینوشتید ولی همین نامه عادی نیز در دادگاه قابل استناد به عنوان یک ادله می باشد

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، سند صلح دعوا را به دادگاه تجديد نظر ارائه فرمایید