مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند محضری

من در حالت عادی نبودم ازمن رضایت نامه ی محضری گرفته اند درحالی که من اثر انگشت ندارم واثرانگشت پا زیر برگه است وحتی خودم یادم نمیاد کی رفته ام محضر رضایت داده ام حالا دیه ام بیش از یک دیه ی کامل است به من تعلق نگرفته حالا میخوام ابطال رضایت کنم چکار کنم حتی توی این حادثه یکی از انگشتم قطع شده و زیبایی وسلامتی هم از من گرفته شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثبات این امر با شماست.اصل بر صحت آن است خصوصا که محضری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اثبات نمایید که در حالت عادی از شما رضایت گرفته نشده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عدول از رضایت بی قید و شرط قانونی، مسموع نیست، مگر اثبات خدشه در رضایت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش تکراری است و در گذشته به نحو دقیق پاسخگویی صورت گرفته است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید ثابت کنید در حالت عادی نبودید در غیر اینصورت عدول از رضایت پذیرفته نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم نیاز است که اثبات کنید ر حالت عادی از شما رضایت‌نامه گرفته اند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید امکان‌پذیر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اینکه در حالت عادی نبوده اید نیاز به اثبات دارد باید دلایل محکم و محکمه پسندی برای این موضوع وجود داشته باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست عدم اختیار خود در تنظیم سند رسمی را برای دادگاه اثبات نمایید