مشاوره حقوقی رایگان - فسخ رضایت نامه

آیا رضایت نامه مالکین ساختمان بر قسمت های مشاعی با تغییر اکثر مالکین و مخالفت برخی از مالکین جدید پابرجاست؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توان توافق نامه جدید نوشت اما تا آن زمان توافقنامه قبل اعتبار دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال تا مبهم است کامل مطرح کنید تا بررسی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توافق مابین مالکینی که امضا نموده اند پابرجاست اما با تغییر مالکین نیاز به توافق جدید می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله رضایت نامه ای که مالکان قبلی دادند توسط مالکان جدید قابل عدول و فسخ است چرا که ماهیت رضایت ، اذن و اجازه ست نه قرارداد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مالکیت جدید جانشین قبلی ها می‌گردند و تصمیمات پابرجاست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام توافق نامه قبلی همچنان با برجاست اگر توافق جدید صورت گیرد