مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

باسلام
عرض به خدمتتون که یه ملکی و ما چند سال پیش خریدیم که پدربزرگم با صاحب ملک حساب کتاب داشت. بعد بخاطره طلب پدربزرگم فروشنده خونه رو زد به نام من (پدربزرگم برای من خونه رو خرید) . تمام مدارکم هم کامل هست هم قولنامه داریم هم سند تک برگ. حالا بعد از 4 سال فروشنده شاکی شده که پولی دریافت نکرده و پولشو میخاد. خواستم بپرسم آیا ادعاش به جایی میرسه ؟ بدبخت نشم.
توروخدا جواب بدید ممنون میشم

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
ادعای فروشنده پذیرفته نیست

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

مطالبه ثمن معامله حق فروشنده ملک است بنظردعوی بطرفیت پدربزرگ است نه شماولی توضیح بیشترمیخواهد.وکیل بگیری.ظریفی09121022422تهران

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادرود . اگر خریدار خانه مستقیم شما هستید خوب لابد در مبایعه نامه طلب پدربزرگتان حساب شده و الباقی را باید بدید ولی به مبلغ همون موقع.