مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با دهیار

ضمن عرض سلام بنده یه زمین حدود 600 متر در محدوده آبیک دارم که با مشکلات فراوان موفق به اخذ دستوره نقشه از بنیاد مسکن شدم ولی مثل اینکه به مذاق دهیار خوش نیامده و الان حدوده یکسال است که از صدوره جواز ساخت امتناع میکند و میگه باید صبر کنی تا نقشه اصلاحیه جدید بیاید و بنیاد مسکن میگه شما قبلا دستور نقشتو گرفتی برو با همون جوازتو بگیر چون ممکن است در نقشه جدید داخله زمینت کوچه انداخته باشن و کلی مخارج دوباره از قبیل نقشه برداری دوربین و غیره
لطفا راهنمایی بفرمایید که چه کنم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

به فرمانداری مراجعه ودنهایت به دیوان عدالت اداری مراجعه.ظریفی09121022422ظریفی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق قانون دهیاری مکلف به اخذ مجوز می باشد چون از بنیاد مسکن دستور نقشه دارید