مشاوره حقوقی رایگان - جرم کسی که مرتکب جرم نشده اما زندانی هست

با سلام همسرم با ماشین دوستش که راننده دوستش بوده بار مواد مخدر سیگار داشتن گرفتن و راننده که دوستش بوده فرار کرده، اما همسر من را زندانی کردن و ثابت شده که همسرم راننده نبوده و قاضی حکم داده که باید زندانی باشه تا دوستش بیاد خودش رو معرفی کنه و الان گفتن با وثیقه میتونه آزاد شه و ما فقط یک سند منزل که در روستا داریم ارائه کردیم که قبول نکردن، سوال من این هست که آیا قانون اجازه داره که کسی که جرمی مرتکب نشده زندانی کنن و بهترین راه الان چیه که ما بتونیم انجام بدیم که نیازی به وثیقه نباشه و همسرم آزاد شه، درضمن تازگی تصادف کرده از ناحیه دنده و ترقوه آسیب دیده و وضعیت جسمانی خوبی ندارد،دوستش هم خودش را تحویل نمیدهد و امیدی به آن نیست،ممنون میشم راه حلی جلو پای ما بگذارید بسیار متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید حضوری بررسی بشود
برای مشاوره تماس بگیرید