مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کشاورز در مزارع مشاع وارثی

سلام
زمینهای کشاورزی پدرم بیست سال در تصرفم است که بیشتر پنجاه درصد از سهم الارث ان نیز سهم خودم است و تابه حال تمام مخارج پنج فقره حفاری چاه و پیاده کردن سیستم ابیاری پرفشار را تمام خودم پرداخت کردم که مبلغ ان بیشتر مبالغ زمینها شده است
و حال سه وارث و دیگر دارد که یکی از وارثان بدونه اطلاع من پنهانی و بدون اذن من اقدام به خرید سهم الارث بقیه نموده چون خودم مشتری و خریدار بودم و پیشنهاد خرید داده بودم و با ارزش دار شدن زمینها حال میخواهد اقدام به تصرف زمینها کند بدونه پرداخت مخارج شده برای چاه و میگوند سهممان را میخواهیم بگیریم. ولی سهم انها ان روز اب نداشت و نه لوله کشی و نه باغ و درخت و سیستم ابیاری .
ایا ادعای انها قانونی است ؟ با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

در سوال قبلی اطلاع از فروش سهمشان به شوهر خواهرم نداشتم
اگر سهمشان را به شوهر خواهرم یا خواهر دیگرم فروخته باشند نیز میتوانند بدونه اطلاع من بفروشند واولویت خرید با من است یا شوهر خواهرم
که حال امده نشفه زمینهارا بودنه هزینههای ابادی وحقهدتصرف وریشه من میخواهد تصرف کند