مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام
پدر خانم بنده چند سال پیش بعد طلاق دادن زن اولشون با خانمی ازدواج کردند که اون خانم دو فرزند پسر و یک دختر دارند. پدر خانم بنده فقط یک فرزند خونی دختر دارند که بنده شوهرشون میشم که مربوط به زن اولشونه.میخاستم از نظر حقوقی نحوه تقسیم ارث رو نسبت بهش آگاه بشم.آیا اون فرزندان زن دوم که هیچ رابطه خونی با پدر خانم بنده ندارن،اندازه خانم بنده ارث میبرند؟میزان ارث خانم بنده از زن دوم ایشون چطوره؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تنها وارث پدر خانم شما دخترش و زن دوم است.
و وارث زن دوم دو تا فرزند و شوهرش هستند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزند متوفی نباشند ارث نمی برند.
ابتدا مهریه زن پرداخت می‌شود و سپس 1/8 زن و مابقی سهم الارث دختر خواهد بود