مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام وقت بخیر، جهت خرید گوشی موبایل ضامن آشنایی شدم ، حالا ایشون هیچگونه قسطی پرداخت نکرده است و من باید مبلغ را به فروشنده بپردازم، از آنجایی که بجز فاکتور که شماره سریال ، تاریخ خرید و نوع و مدل گوشی در ان است و به نام من صادر شده مدرک دیگه ای ندارم، چگونه میتوانم مدعی بشم و پول رو از ایشون پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از پرداخت اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید و از گوشی فروش بخواهید که جهت شهادت در شورا حاضر شود.
جهت تنظیم اظهارنامه و دادخواست تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در زمان پرداخت وجه به مضمون له ، از مضمون له رسیدی مبنی بر اینکه بدهی متعلق به آقای ... می باشد و من به عنوان ضامن مبلغ را می پردازم. و ...