مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار پرونده

باسلام
ببخشید پرونده من مربوط به الزام به سند خودرو میباشد که دادگاه رای نهاییو به نفع من صادر و پرونده را به شعبه اجراییه فرستاد
شعبه اجراییه یک پیام به من فرستاد که وقت نظارت در تاریخ 1400/5/30 میباشد منم نمیدونستم که باید از دفتر خدمات قضایی باید یه تقاضا برای اجرای حکم بفرستم فکر کنم به همین خاطر بهم بعد از یک ماه بهم پیام داد که پرونده بدلیل عدم پیگیری شاکی/ محکوم له و کسر از آمار شده مجددپس از پیگیری به دفتر خدمات قضایی رفتم ولایحه برای اجرای اجرائیه رو فرستادم الان بعد دو روز هیچ پیامی برام نیومده .مجدد امروز رفتم شعبه اجراییه که گفتن نگران این پیام مبنی بر کسر از آمار پرونده نباش
ولی مسئول دفتر قضایی میگفت باید مجدد درخواست دادخواست کنی و کل مراحلو دوباره پیگیری کنی

الان واقعا موندم چکار کنم به حرف اجرائیه گوش کنم یا به حرف دفتر خدمات قضایی؟
تو رو خدا راهنماییم کنید ؟ممنون
آخه چرا پیام میده وقت نظارت تاریخ 5/30میباشد بعد یه ماه دوباره پیام میده پرونده کسر از آمار شده که منو گیج کنه وهیچ پیامی نده که جهت اجراییه به دفتر خدمات مراجعه کنید و بخواد این همه در حق من ظلم بشه
تو رو خدا راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر تقاضای صدور اجراییه نداده اید ، ابتدا تقاضای صدور اجرائیه بدهید. سپس بعد از 12 روز تقاضای تشکیل پرونده اجرا و رسال به اجرای احکام بدهید . بعد از ارسال پرونده به اجرای احکام ، دیگر از اجرای احکام پیگیر امور باشید.
وقت نظارت دادگاه مربوط به شما نیست. مربوط به کار اداری خودشان است. به آن توجهی نداشته باشید.