مشاوره حقوقی رایگان - استعلام اصالت وکالتنامه

سلام وکالتنامه حق طلاق به همسرم دادم و ایشان هم تعهد استفاده مشروط از آن را به من داد در دفترخانه اما اکنون جهت استعلام اصالت آنها از طریق سایت www.ssaa.ir اقدام میکنم با وارد کردن شناسه سند و رمز تصدیق پیغام این چنین سندی ثبت نشده مواجه میشوم چه کار کنم؟

پاسخ ها :

استعلام اصالت وکالتنامه اصالت وکالتنامه استعلام اصالت وکالتنامه طلاق وکالتنامه طلاق طلاق